Home

Locomotievenfoto´s en modelbouwalbums.

Links naar onze zusterverenigingen.

Route naar de Storpolder en kontakt.

Geluiden van stoomlocomotieven.

Het Album van de werkdagen in de winter van 2012- 2013

Op 10 november werkten we aan de binnenkant van de containers. Het afwerken van wanden, plafond en deuren is aan de beurt.

Zie hier de foto's van 10 november.

Op 24 november verder aan de afwerking van de containers. Het gaat heel hard met zoveel mensen. Wanden , vloer, plafond, deuren, elektra. Alles tegelijk. George en ik zorgen voor het materiaal en jullie bouwen.

Zie hier de foto's van 24 november.

Op 8 december hielden we de laatste werkdag van het jaar 2012. Flink doorgewerkt aan de aanleg van de elektriciteit en de wandisolatie. De bossages achter de containers uitgedund en een buitenlamp in de boeibord gemonteerd.

Zie hier de foto's van 8 december.

Op 12 januari voor de eerste keer in 2013 aan het werk. Het gaat weer snel met zoveel handen. De wanden en het plafond van de containers zitten bijna dicht en de elektra- doorverbindingen en wandkontaktdozen zitten erin.

Zie hier de foto's van 12 januari.

Op 24 januari verder aan de laatste platen van plafond en wand. Een begin gemaakt aan de vloer en de elektra is klaar. We hebben licht van de nieuwe tl- bakken en de stopkontakten werken.

Zie hier de foto's van 24 januari.

Op 9 februari weer een finke douw gegeven met veel mensen en hard werk. De houten vloerplaten liggen erin en ze kraken niet! Verder zijn het plafond en de wanden in de latex gezet. Hopen dat het een beetje wil drogen met deze kou.

Zie hier de foto's van 9 februari.

Op 23 februari hielden we onze algemene ledenvergadering voor de eerste keer in de nieuwe containers.

Zie hier de foto's van een nog lege zaal. Niemand een foto gemaakt tijdens de vergadering :-) ?

Zie hier de foto's van de ketelkeurdag op 23 maart 2013.

Zie hier de foto's van onze werkdag op 20 april 2013.